Info

Betalen

De bestelling kan betaald worden door middel van overboeking.

 

Verzending

  • Gratis ophalen in Ommen (op afspraak).
  • Brievenbuspakketjes, standaard tarief vanaf €4,60 binnen NL.
  • Grotere pakketjes, standaard tarief vanaf €7,25 binnen NL.

 

Levertijd

De levertijd is ongeveer tussen de 5 à 10 werkdagen. 

De meeste producten worden speciaal gemaakt op bestelling voor jou. Daarom is de levertijd wat langer dan je misschien gewend bent. We streven ernaar de items zo snel mogelijk te maken, inpakken en te verzenden. Heb je het toch eerder nodig? Neem dan even contact op, dan kunnen we altijd kijken wat we voor je kunnen doen. 

 

Retourneren

Bij Little Peachy worden de meeste producten met de hand gemaakt. Daardoor kunnen producten iets van de afbeelding afwijken en soms kleine verschillen onderling vertonen. Dit doet niets af aan de kwaliteit en laat zien dat de items echt handgemaakt zijn. Ben je toch niet tevreden met het product, jammer! In dat geval heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst het product te retourneren. Mits het product uiteraard ongebruikt en onbeschadigd is. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Om het product terug te sturen dien je eerst contact op te nemen met info@littlepeachykids.nl of door een bericht achter te laten op de pagina 'contact'. Wanneer het product in goede staat retour is ontvangen, storten wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terug. 

 

Veiligheid

We adviseren om je kindje niet alleen te laten met de speelproducten en accessoires van Little Peachy, maar altijd onder toezicht van een ouder/verzorger. Het zijn handgemaakte producten en uiteraard worden ze vooraf uitvoerig getest. Als ouder/verzorger bent u zelf wel verantwoordelijk voor het gebruik en veiligheid van onze producten. Controleer daarom regelmatig op eventuele oneffenheden of schade. Bij twijfel dient u het product te verwijderen. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via een berichtje hier op de website of via sociale media. 

 

Wasinstructies

Om de kwaliteit van de kleertjes zo mooi mogelijk te houden geven we het volgende wasadvies: 

  • Wassen met de hand of in de wasmachine op maximaal 30 graden
  • Niet in de droger!